today got tuition?Originally posted by BabyLover:sleepeee....
nope... mayb i shld join bb n ororOriginally posted by poon cho tang:today got tuition?
x2Originally posted by poon cho tang:lebbrel up~
i once knew a girl called kinkyOriginally posted by poon cho tang:agree, we consume dead stuff all the time
those who do otherwise will be called kinky
go ahead, n how i envy uOriginally posted by BabyLover:nope... mayb i shld join bb n oror![]()
gogogo. shoo shooOriginally posted by BabyLover:nope... mayb i shld join bb n oror![]()
u wan mi go.. i pian pian dun goOriginally posted by jay_rocks:gogogo. shoo shoo
yes, please dun goOriginally posted by BabyLover:u wan mi go.. i pian pian dun go![]()
hmphzOriginally posted by BabyLover:u wan mi go.. i pian pian dun go![]()
hah. forum celest lehOriginally posted by poon cho tang:yes, please dun go
ok for ur sake i stayOriginally posted by poon cho tang:yes, please dun go
blehhhOriginally posted by jay_rocks:hmphz
chey...ppl beg one then u stay.Originally posted by BabyLover:ok for ur sake i stay![]()
![]()
ah u dun kns follow babaOriginally posted by jay_rocks:hah. forum celest leh
:p.Originally posted by BabyLover:blehhh![]()
haha. i where got? i juz pick up his words onlyOriginally posted by BabyLover:ah u dun kns follow baba![]()
whr got...beg is kneel down n beg leh.. he nvr watOriginally posted by jay_rocks:chey...ppl beg one then u stay.
ur tangtang ma.Originally posted by BabyLover:whr got...beg is kneel down n beg leh.. he nvr wat![]()
ya, mi kneeless how to kneelOriginally posted by BabyLover:whr got...beg is kneel down n beg leh.. he nvr wat![]()
not bad, yi bian pah game, yi bian studyOriginally posted by jay_rocks:ki pah game liao. shun bian study a while. ltr no time to study
bbOriginally posted by BabyLover:ok gtg bb wakey liaos.. cya