now still got ah. sec 1 tt time they come to my school to sell leh.Originally posted by poon cho tang:there was a shop many years ago called bibi n baba
do sth lohOriginally posted by BabyLover:oic.. den left w one late nite niah ardy.. sob sob...
u wakey early do wat?![]()
donch hv to b so direct lahOriginally posted by jay_rocks:pct u ?
cannot meh??? after watching shaman watch guessx3Originally posted by BabyLover:wat? sullenly cum n say tis![]()
oicccc i muz b newborn denOriginally posted by poon cho tang:there was a shop many years ago called bibi n baba
againOriginally posted by poon cho tang:michellin?
mei ban fa....da ge ren mei you yongOriginally posted by BabyLover:na ge ren.. heart know stomach undstd lor![]()
not even born yet?Originally posted by BabyLover:oicccc i muz b newborn den![]()
![]()
zhe me qiao ^5Originally posted by poon cho tang:mi 2
huh u oso? do wat?Originally posted by poon cho tang:mi 2
dun haf lah. direct is, PCT! U LAH!!!Originally posted by poon cho tang:donch hv to b so direct lah
so shen shen mi miOriginally posted by TehJarVu:do sth loh![]()
except fri n sat, the mousey appears lohOriginally posted by BabyLover:huh u oso? do wat?
lol. go do smth....*******Originally posted by BabyLover:so shen shen mi mi![]()
oicccOriginally posted by jay_rocks:cannot meh??? after watching shaman watch guessx3
sell simi?Originally posted by jay_rocks:now still got ah. sec 1 tt time they come to my school to sell leh.
see lah, zhe me pai siOriginally posted by jay_rocks:dun haf lah. direct is, PCT! U LAH!!!
zhen mei nan ren feng du laOriginally posted by poon cho tang:mei ban fa....da ge ren mei you yong
michellin obviouslyOriginally posted by BabyLover:oiccc
abt wat today?
bu yao xiang y yOriginally posted by jay_rocks:lol. go do smth....*******
mei ban fa, dai ta chu lai hen ma fanOriginally posted by TehJarVu:see lah, zhe me pai si![]()
![]()
wah so lg ago ahOriginally posted by poon cho tang:not even born yet?
zhen de jia bu liao got 3 person.Originally posted by BabyLover:oiccc
abt wat today?