say loh...bian keh kiOriginally posted by BabyLover:shld i say thkew![]()
say so fast tmrw will kennaOriginally posted by poon cho tang:mi lau liows...no pimples
Originally posted by BabyLover:kimchi nice meh...![]()
nice leh, belly long nvr eat liao, i snack on itOriginally posted by poon cho tang:ewww
all the better, dat means i m still youngOriginally posted by BabyLover:say so fast tmrw will kenna![]()
wah seh...pei fu pei fuOriginally posted by TehJarVu:nice leh, belly long nvr eat liao, i snack on it
x2Originally posted by poon cho tang:wah seh...pei fu pei fu
u beta touch alot of woodOriginally posted by poon cho tang:all the better, dat means i m still young
all the wood around me touch until rotten liowsOriginally posted by BabyLover:u beta touch alot of wood![]()
![]()
gd luck to u.. arbo nxtime oso known as pimple manOriginally posted by poon cho tang:all the wood around me touch until rotten liows
wah seh......from 80 to teenagerOriginally posted by BabyLover:gd luck to u.. arbo nxtime oso known as pimple man![]()
no juz hormonal problemOriginally posted by poon cho tang:wah seh......from 80 to teenager
nitez ag0g0s~Originally posted by TehJarVu:ok lah, me go sleep le
nitez BiBi and tik0k0s![]()
nitenitez tehteh~ swty dreamz~~Originally posted by TehJarVu:ok lah, me go sleep le
nitez BiBi and tik0k0s![]()
good wot...2nd springOriginally posted by BabyLover:no juz hormonal problem![]()
okie mi oso tired liaos...Originally posted by poon cho tang:ok lah...mi also koon liows
nitez~Originally posted by BabyLover:okie mi oso tired liaos...![]()
nitenitez~Originally posted by poon cho tang:nitez BBL~~
swty dreamz to u.. remb dreamOriginally posted by poon cho tang:nitez~