to cheat lau ah pek's money, some sae i'm ur grandson and i nid money. put the money at the poon cho tang, then i get it for myself. then u oso tan tio, u can walk, so tt guy cannot get the money maOriginally posted by poon cho tang:ya, i get the best n worst of everything
back from where?Originally posted by monkeybusiness:back![]()
but not in my view.Originally posted by jay_rocks:mature liao.
oic..Originally posted by jay_rocks:errr, those experiment on cup noodles like wad to put lah all tt.
hah. scary sia, ask simi, ans simi.Originally posted by BabyLover:xpect info given whenever his ard![]()
![]()
xu jing yi changOriginally posted by BabyLover:nvm bo tai ji liaos![]()
wah, wds dabor possess?Originally posted by 798:but not in my view.
u do not have wat a dabor possess.
aiyo like tt oso duno..Originally posted by jay_rocks:wads wb? wads klkk?
only 2 category. zhen de jia bu liao guess fake one out of 3. then ren bu ke mao xiang is guess which one wins. liddat onli lor.Originally posted by TehJarVu:oic..
so guessX3 is abt which of the 3 is fake one?
mi no 7-11, mi only 6-10 niaOriginally posted by BabyLover:cannot ur 24hrs here de![]()
![]()
oh...i thought kok lai kok ki.Originally posted by BabyLover:aiyo like tt oso duno..
welcome bk
kia lai kia ke![]()
u must eat kang nao su liaoOriginally posted by jay_rocks:wads wb? wads klkk?
tats y i cal him my info man lorOriginally posted by jay_rocks:hah. scary sia, ask simi, ans simi.
desire.Originally posted by jay_rocks:wah, wds dabor possess?
x2Originally posted by BabyLover:![]()
his xdd![]()
wats kang nao su?Originally posted by TehJarVu:u must eat kang nao su liao
wb=welcome back
klkk=kia lai kia ki
yes, may i help u?Originally posted by jay_rocks:hah. scary sia, ask simi, ans simi.
how u noe???? u oso got makan enfagrowOriginally posted by TehJarVu:u must eat kang nao su liao
wb=welcome back
klkk=kia lai kia ki
oic... i like all these bo liao showsOriginally posted by jay_rocks:only 2 category. zhen de jia bu liao guess fake one out of 3. then ren bu ke mao xiang is guess which one wins. liddat onli lor.
hanor.. phew~Originally posted by poon cho tang:xu jing yi chang
yah loh...simi lai?Originally posted by BabyLover:wats kang nao su?![]()
my mean is whenever ard here..Originally posted by poon cho tang:mi no 7-11, mi only 6-10 nia
it's educationalOriginally posted by TehJarVu:oic... i like all these bo liao shows![]()