chio to u..i noe.Originally posted by poon cho tang:ok lah...not chio to u
chin chai lah...Originally posted by jay_rocks:chio to u..i noe.
Originally posted by poon cho tang:chin chai lah...
so young meh?Originally posted by jay_rocks:
30yrs old liao
yah lor. young until i cannot believeOriginally posted by poon cho tang:so young meh?
siao lang. 12pm then makan bfOriginally posted by poon cho tang:time for bf...bbl~
wah i tot she late 20s... mi oso dun really like herOriginally posted by jay_rocks:
30yrs old liao
got sumting for lubbish bin v gdz liaosOriginally posted by poon cho tang:chin chai lah...
si jj how i knw la!mi tot u oso ciaozOriginally posted by jay_rocks:si bbl, i here lah.
ciaoz will type one. alamak.Originally posted by BabyLover:si jj how i knw la!mi tot u oso ciaoz![]()
alamak.. who knows u c bolang so juz ciao lorOriginally posted by jay_rocks:ciaoz will type one. alamak.
wont one. i was at sr forum. and oso bo dai ji zou, go surf surf webOriginally posted by BabyLover:alamak.. who knows u c bolang so juz ciao lor![]()
wats sr??Originally posted by jay_rocks:wont one. i was at sr forum. and oso bo dai ji zou, go surf surf web
song request. icyprincess one. i long time no go liao. ltr i go mtyc and farleft.Originally posted by BabyLover:wats sr??