die. BBL become ah soh liaoOriginally posted by BabyLover:go study lah!
dun make mi nag at u boi![]()
![]()
![]()
*kok ur head*Originally posted by jay_rocks:die. BBL become ah soh liao
wah seh. xiao qi sia. dun sa jiao lehOriginally posted by BabyLover:*kok ur head*
like tt say mi!!
dun care abt u le hmphz![]()
simi lai eh? tai tai life thing?Originally posted by BabyLover:time for masak masak!!![]()
eee nii maaa nii moe!Originally posted by jay_rocks:sian lah. order pizza de splitzza meal,dunno wad good
neh nii boo boo~Originally posted by jay_rocks:wah seh. xiao qi sia. dun sa jiao leh
u no play b4 har?Originally posted by jay_rocks:simi lai eh? tai tai life thing?
its ee ni mai ni mi ni mo.Originally posted by BabyLover:eee nii maaa nii moe!![]()
iq become 5yr old kid liaoOriginally posted by BabyLover:neh nii boo boo~![]()
yah bo. or else call jayboyOriginally posted by BabyLover:u no play b4 har?
yah hor u boi![]()
ok lor. me go pong pong. bbl osoOriginally posted by BabyLover:ok bbl~![]()
KO time!Originally posted by poon cho tang:sianz...so beezee today
go find tings to eat thenOriginally posted by aiyo!:BORED!!!!![]()
![]()
![]()
Haiz.. cannot eat.. these 2 days no appetite..Originally posted by BabyLover:go find tings to eat then![]()
then dun snack lor.. which is gd oso mah.. wait until dinner then eat lorOriginally posted by aiyo!:Haiz.. cannot eat.. these 2 days no appetite..![]()
![]()
![]()
haha. i dun snack. eat like feel like puking.. jus can't eat..Originally posted by BabyLover:then dun snack lor.. which is gd oso mah.. wait until dinner then eat lor
oic... then mayb time for u to c doc lorOriginally posted by aiyo!:haha. i dun snack. eat like feel like puking.. jus can't eat..![]()
![]()
![]()