tsk tsk.....quick quick gibe 4D nosOriginally posted by BabyLover:tis time monk really cmi wor...
tats really shocking~
laggg lah!Originally posted by poon cho tang:wah kaoz...ur 3 secs so long huh?
yes, brame dah stoopid serverOriginally posted by BabyLover:laggg lah!
shld be he gib us riteOriginally posted by poon cho tang:tsk tsk.....quick quick gibe 4D nos
y? he got golden luck?Originally posted by BabyLover:shld be he gib us rite
running blog sounds strange lehOriginally posted by BabyLover:mi thot kopsy said running blog? not runners blog?
muz try his golden touchOriginally posted by poon cho tang:y? he got golden luck?
yeah n mi still 1stOriginally posted by poon cho tang:yes, brame dah stoopid server
mabbe pluck some ghim mor for good luckOriginally posted by BabyLover:muz try his golden touch
ok watever!Originally posted by poon cho tang:running blog sounds strange leh
ahaha.. u pluck ardy put whrOriginally posted by poon cho tang:mabbe pluck some ghim mor for good luck
is dat u?Originally posted by BabyLover:yeah n mi still 1st
run hor yee siOriginally posted by BabyLover:ok watever!
the word run is there afterall
not bb leh n trophy no nice la... so dull deOriginally posted by poon cho tang:is dat u?
make into ghim mor duster?Originally posted by BabyLover:ahaha.. u pluck ardy put whr
andeleh anndelehOriginally posted by poon cho tang:run hor yee si
not bad save $ liaosOriginally posted by poon cho tang:make into ghim mor duster?
hand drawn wotOriginally posted by BabyLover:not bb leh n trophy no nice la... so dull de
ohhh but not u draw de... dissapointedOriginally posted by poon cho tang:hand drawn wot