Matong is qing shou so consider animal also. So matong .... welcome hereOriginally posted by hopy:x2
so hippo can be safe here, fr all those BIAN TAI animal abuser eg. MATONG![]()
go 7/11 buy.... my bossC say here never sell lah.... bye bye....Originally posted by yunzhongzi:rabbit stew plshhhhhh![]()
rat also animal mah.. so also welcome~Originally posted by ratinacage:even cute furrie me???![]()
![]()
kns...Originally posted by homerun:Ya cute indeed but i thought yr ou xiang is YZZ![]()
flings, song ke~Originally posted by yunzhongzi:rabbit stew plshhhhhh![]()
qing shouOriginally posted by homerun:Matong is qing shou so consider animal also. So matong .... welcome here![]()
buddy buddy with yzzOriginally posted by I-like-flings(m):qing shou![]()
.....
hmmm...no wonder i can be mod here too.....
![]()
![]()
no leh c huh his name isOriginally posted by homerun:Matong is qing shou so consider animal also. So matong .... welcome here![]()
not bad not bad, keep up the gd work~Originally posted by I-like-flings(m):go 7/11 buy.... my bossC say here never sell lah.... bye bye....![]()
![]()
make u into homecrun then u knowOriginally posted by homerun:buddy buddy with yzz![]()
no leh.. yzz guy leh.. mi dun buddy buddy him one.. mi buddy buddy with hopy my bossC only... mi her BODY-guard ok.....Originally posted by homerun:buddy buddy with yzz![]()
eat up bunny bunOriginally posted by hopy:make u into homecrun then u know![]()
*crash homecrun*Originally posted by homerun:eat up bunny bun![]()
/me kick homerun till he become runhomeOriginally posted by homerun:eat up bunny bun![]()
wrong, now its forum guard kOriginally posted by I-like-flings(m):no leh.. yzz guy leh.. mi dun buddy buddy him one.. mi buddy buddy with hopy my bossC only... mi her BODY-guard ok.....![]()
Originally posted by I-like-flings(m):/me kick homerun till he become runhome![]()
no no lah.. mi ur BODY-guard lah. protect ur BODY one....Originally posted by hopy:wrong, now its forum guard k![]()
but i empoly u as FORUM guard not BODY guard horOriginally posted by I-like-flings(m):no no lah.. mi ur BODY-guard lah. protect ur BODY one....![]()
even when u go bath mi will stare at ur BODY and protect it one...
![]()
![]()
runhome? run to bunny home?Originally posted by I-like-flings(m):/me kick homerun till he become runhome![]()
its bunnyland not bunny home hor, somemore bunny eaters r not welcomeOriginally posted by homerun:runhome? run to bunny home?
forum dun need guard one lah....bunnyland so peaceful no chance to let mi play with the closed and delete button one lahOriginally posted by hopy:but i empoly u as FORUM guard not BODY guard hor![]()
/me help homerun to runhome by FLYhome KICK!!!!Originally posted by homerun:runhome? run to bunny home?
Originally posted by hopy:no leh c huh his name is
matong aka shuitong aka morbid aka MJ2 aka bian tai aka tai jian aka gluttony aka old man
none of it says he is beast so meaning he qing shou also bu ru.. so not welcome![]()
i know, u v gan dong until u r speechless coz i know u so well no need to thank meOriginally posted by yunzhongzi:![]()
it makes me wanna have rabbit stew more niah...Originally posted by hopy:i know, u v gan dong until u r speechless coz i know u so well no need to thank me![]()
told u here no rabbit stew liao lor, but got ur fav sai.. u 1 some?Originally posted by yunzhongzi:it makes me wanna have rabbit stew more niah...![]()