Pipi zips up lips*Originally posted by Ah Ma:dn anyhw say hor..
dn forgt i gt ur pic in hand wow yest i upload all liao wow total i took almost 38 pic over the past 1 wk outings..
kaoz..hahahaha u wan which angle of ur pic ? u say lar u say i go find..if i dn hav tink buf they all aso hav lar...hor....
HAHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaaaOriginally posted by pipi & poot-poot:Pipi zips up lips*
Originally posted by Ah Ma:HAHHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAaaaaaaaaaaaaaaaaa
guai
i got ur video of u at KTV with u carrot leg, ur ITE pic and moreOriginally posted by pipi & poot-poot:Wif ur vast experience in dis field shudn't b 2 difficult....
HAHHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAOriginally posted by pipi & poot-poot:
why turtle? hmmmOriginally posted by Ah Ma:HAHHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
pipi i put ur pic ok...i erase ur head lor or replace wit turtle?
Originally posted by Ah Ma:HAHHAAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
pipi i put ur pic ok...i erase ur head lor or replace wit turtle?
Originally posted by Axelheat755:why turtle? hmmm
Pipi likes 2 Pee on pizza den serve 2 Ah Ma & Jusgal nia....Originally posted by Axelheat755:pipi like pizza?
i really got the video. u can ask asplooh.Originally posted by pipi & poot-poot:Pipi likes 2 Pee on pizza den serve 2 Ah Ma & Jusgal nia....
Originally posted by jusgal:got video of pipi peeing in the lift?
[b]i got ur video of u at KTV with u carrot leg, ur ITE pic and more [/b]
Originally posted by Axelheat755:TMNT ?
nope at ktvOriginally posted by homerun:got video of pipi peeing in the lift?
Nope....but jus abt 2 haf a pic of Pipi peein on ur head...Originally posted by homerun:got video of pipi peeing in the lift?
Want to report to Gahmen ah?Originally posted by homerun:got video of pipi peeing in the lift?
Pipi oni pees on Lau Ti Kos nia leh....Originally posted by laurence82:tsk tsk
so shameful
pipi pee in lift...
aiyoh..so big liao still do that....
u deny u pee on ah ma foga and hopy?Originally posted by pipi & poot-poot:Pipi oni pees on Lau Ti Kos nia leh....
Dey r oso considered Lau Ti Kos....Originally posted by laurence82:u deny u pee on ah ma foga and hopy?
thank you thank you for putting up my handsome pic hor.. kekekeOriginally posted by pipi & poot-poot:
Wah !! U very 'natural' type hor ??
Si Yzz....
D real Yzz...
pipi pee on everyone n anyone except himself...Originally posted by laurence82:u deny u pee on ah ma foga and hopy?
aiyah.. replace with bart simpson lah might as well wahhahahahaOriginally posted by pipi & poot-poot:
Pipi shakes head*