Originally posted by xian89:As above...
Can be either same sex or different sex. But MUST be a forumite.
C'mon throw ur arrows n spears![]()
If uncle Spear want to vote, also can.Originally posted by duotiga83:...mi bo arrow or spear leh.......u calling spear ah......
![]()
chey....Originally posted by thhong22:wahahha.... no need to lock lah... i joking only![]()
realli abit scared..... but not so serious until to lock it lahOriginally posted by xian89:chey....
so sad leh...... until now u still spell my name wronglyOriginally posted by curad:i wana kiss cl,angeline n tthong.........n u lor.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry lah........really very sorry.........eyes pain so can't c properly leh.........sorry k?Originally posted by thhong22:so sad leh...... until now u still spell my name wrongly![]()
my name HuiHong, so is double H![]()
![]()
hehe...Originally posted by curad:i wana kiss cl,angeline n tthong.........n u lor.......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
so many times liao..... wan correct u oso paiseh..... hiaz nvmOriginally posted by curad:sorry lah........really very sorry.........eyes pain so can't c properly leh.........sorry k?![]()
then u shld have pm mi mah..now u say i aso paiseh liao lah...Originally posted by thhong22:so many times liao..... wan correct u oso paiseh..... hiaz nvm![]()
so don spell wrongly again n again hoh?!Originally posted by curad:then u shld have pm mi mah..now u say i aso paiseh liao lah...![]()
![]()
kiss if u wan..... real or cyberOriginally posted by ©(^@^)©:![]()
vote liao can kiss meh???
virtually??![]()