so sianz~!Originally posted by e|mo:![]()
same feelingOriginally posted by kopiosatu:so sianz~!
singing to silver? why kai bu liao kou? juz give her a call and tell her lah or best.. drive to her house nowOriginally posted by kopiosatu:jiu shi kai bu liao kou rang ta zhi dao...~~
i so sianz so i sing zhou jie lun song lah~!Originally posted by e|mo:singing to silver? why kai bu liao kou? juz give her a call and tell her lah or best.. drive to her house now![]()
why don't you call her up for a chat?Originally posted by kopiosatu:i so sianz so i sing zhou jie lun song lah~!
coz i don't talk to her.Originally posted by e|mo:why don't you call her up for a chat?![]()
how come? juz had a lovers' tiff?Originally posted by kopiosatu:coz i don't talk to her.
ehhhh...Originally posted by e|mo:how come? juz had a lovers' tiff?
ar.. u can go kai yan chang hui liao...Originally posted by kopiosatu:shou qian shou, yi bu liang bu san bu shi bu wang zhe tian...
kan xing xing, yi ke liang ke san ke shi ke...
lol~Originally posted by cHeR|sH^LoVe:ar.. u can go kai yan chang hui liao...
dats where the prob lies..Originally posted by kopiosatu:ehhhh...
i seldom tok to her lor.
yes i am..Originally posted by kopiosatu:lol~
are u as sianz as me?
dat nite ask uncle kopi to sing Tian Mi Mi, he also dun wantOriginally posted by cHeR|sH^LoVe:ar.. u can go kai yan chang hui liao...
yah yah...Originally posted by e|mo:dats where the prob lies..
lovers must talk more often mah... must communicate![]()
wahaha.. he can sing well ar.. jay no.2 ...Originally posted by e|mo:dat nite ask uncle kopi to sing Tian Mi Mi, he also dun want![]()
i dunno how to sing that song... somemore its char bor song... eeeeeeeeeeOriginally posted by e|mo:dat nite ask uncle kopi to sing Tian Mi Mi, he also dun want![]()
welcome to the clubOriginally posted by cHeR|sH^LoVe:yes i am..
commuicating with aunty silver.. very bo liao meh?Originally posted by kopiosatu:yah yah...
siao~!!!!!! i not bo liao
haha.. i tot tt wan ta bo also can sing..Originally posted by kopiosatu:i dunno how to sing that song... somemore its char bor song... eeeeeeeeee
hmmm... he didn't sing any jay's song leh.Originally posted by cHeR|sH^LoVe:wahaha.. he can sing well ar.. jay no.2 ...
eh.. got club ar. wad club.. i dunno leh..Originally posted by kopiosatu:welcome to the club